ZooMemo

Een coöperatief memory-spel waarbij jonge dieren op avontuur gaan in de dierentuin. Wij helpen ze hun ouders terug te vinden. Onthoud samen waar de dieren zijn en pas op voor de leeuw! Lukt het om alle dieren terug te brengen voor de directeur er is?

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 17,00

Aanvullende Informatie

Soort product Coöperatief gezelschapsspel
Positieve invloed op samenwerken, overleggen, geheugen, overzicht houden, samen beslissingen nemen, sociaal- emotionele vaardigheden, iedereen hoort erbij, beurtvolgorde, elkaar helpen, communiceren, goed kijken / verschillen waarnemen, interactie
Leeftijd 4 - 7 jaar , 8 - 10 jaar
Aantal spelers 1 speler , 2 - 4 spelers, 5 - 6 spelers , 7 - 8 spelers
Speelduur 10 á 20 minuten
Taal Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans
Auteur Marleen van Hoornyck
Uitgever Sunny Games
Artikel nummer Z015
Afmeting 12 x 16 cm
Tips Bij 'meer info' leest u meer over dit spel!

Details

ZooMemo is gebaseerd op het bekende memory-spel, met extra elementen die het tot een coöperatief spel maken. De jonge dieren in de dierentuin gaan bij elkaar op bezoek. De spelers zorgen er samen voor dat alle dieren bij hun ouders terug zijn voordat de directeur in de dierentuin arriveert. Maar soms brult de leeuw en dan rennen ze weer allemaal door elkaar! Dan gaan de spelers opnieuw samen op zoek naar de juiste memory-kaartjes. De jonge dieren in de dierentuin gaan bij elkaar op bezoek. Jij moet samen met de andere spelers ervoor zorgen dat deze jonge dieren weer veilig terug komen bij hun ouders. Soms word jullie plan door elkaar geschud wanneer er een grote leeuw brult en alle jonge dieren daardoor weer door elkaar rennen. Zo moet je opnieuw samen op zoek naar de juiste memory-kaartjes. Je werkt dus echt samen in dit spel. ZooMemo is geschikt voor 1 tot 8 kinderen vanaf 5 jaar. ZOO MEMO is de coöperatieve pendant van het bekende memory. De spelers helpen elkaar om de kaarten te onthouden! Inhoud: 30 memorykaarten, 2 spelborden, directeur, spelregels.

Ervaringen

 1. ZooMemo ook leuk met 3 jarige door: Willemijn
  Waardering

  Zoomemo gespeeld samen met mijn 3 jarige dochter.
  Het uitpakken van het spel is al een feest op zich. De meeste dieren herkende ze wel, het stokstaartje en de struisvogel kende ze nog niet en het nijlpaard en de zeehondjes herkende ze niet als zodanig. Grappig genoeg was ze het hele spel heel erg met de directeur bezig, waardoor ze het memo gedeelte van het spel een beetje uit het oog verloor. Bij het op de plek leggen van de broertjes en zusjes was ze heel erg bezig welk plekje het fijnste zou zijn voor de dieren.
  Zelf vind ik het een heel leuk spel wat je uitnodigt om heel goed te kijken en als je net denk dat je weet waar alle kaarten liggen dan mag je dat idee weer over boord gooien want dan pak je een leeuw :-)
  (Geplaatst op 06-10-14)


Deel uw ervaring

Log in of registreer om jouw ervaringen over dit produkt toe te voegen

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):