Zandkastelen

Zandkastelen

Een dagje aan het strand. Samen bouwen we zandkastelen aan de vloedlijn. Een samenwerkingsspel waarbij de golven steeds dichterbij komen en de kastelen kunnen wegspoelen!

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 20,00

Aanvullende Informatie

Soort product Coöperatief gezelschapsspel
Positieve invloed op samenwerken, overleggen, oplossingen bedenken, strategisch denken, logisch denken, plannen, vooruit kijken, overzicht houden, samen beslissingen nemen, sociaal- emotionele vaardigheden, spelplezier, beurtvolgorde, elkaar helpen, communiceren
Leeftijd 4 - 7 jaar , 8 - 10 jaar
Aantal spelers 1 speler , 2 - 4 spelers, 5 - 6 spelers , 7 - 8 spelers
Speelduur 10 á 20 minuten
Taal Nederlands, Engels, Duits, Frans
Auteur Jim Deacove
Uitgever Sunny Games
Artikel nummer Z002
Afmeting 31,6 x 22,6 x 4 cm
Tips Een spel wat uitlokt om eigen regels te maken. Zolang alle spelers het met de bedachte regels eens zijn, kan dat goed.

Details

een coöperatief strategiespel van Jim Deacove
1 tot 8 spelers • vanaf 5 jaar • speelduur circa 15 minuten

Op een zonnige dag gaan we samen naar het strand. Daar bouwen we mooie zandkastelen! Maar het wordt vloed en de golven komen steeds dichterbij. Lukt het om drie kastelen te bouwen voordat de golven ze wegspoelen?

De spelers verzamelen zand, schepjes en emmertjes waarmee ze samen de zandkastelen bouwen. Maar let op! De golven komen nu erg dichtbij! Zullen we eerst een zandmuur bouwen om de golven tegen te houden?

Zandkastelen is een spannend strategiespel voor verschillende leeftijden. Het spel nodigt uit om zelf allerlei varianten te bedenken.

Als je zelf ooit zandkastelen hebt gebouwd langs de vloedlijn, en de spanning hebt gevoeld van het steeds maar optrekkende water, leeft dat helemaal in dit spel!

Ervaringen

  1. Leuk zomerspel door: Hilda
    Waardering

    Veel in de klas met de oudste kleuters gespeeld. Erg leuk. (Geplaatst op 23-07-16)

  2. Positieve ervaring door: Ien Berghuis - Ambulant Begeleider, Stichting Speciaal Onderwijs Twente en Oost Gelderland
    Waardering

    Een moeder kijkt op de achtergrond mee als haar zoon (ASS) met twee groepsgenoten het spel Zandkastelen speelt. Moeder is na afloop ontroerd, zij kent haar zoon alleen schreeuwend en verongelijkt tijdens het spelen van een competitief spel. Nu ziet zij haar zoon gezellig samenwerken en op vriendelijke, zachte toon met de anderen overleggen. (Geplaatst op 29-03-13)


Deel uw ervaring

Log in of registreer om jouw ervaringen over dit produkt toe te voegen

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):