Coöperatief zoekspel Kleine Beer

In het uitdagende coöperatieve zoekspel 'Kleine Beer' gaat Mama Beer op zoek naar haar kleintje, die ergens alleen bovenop de berg is. Om bij Kleine Beer te komen, moet ze een pad vinden door het bos, de berg op. Vanaf 5 jaar.

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 27,95

Speciale prijs: € 25,00

Voeg jouw ervaringen aan dit product toe

Aanvullende Informatie

Soort product Coöperatief gezelschapsspel
Positieve invloed op samenwerken, overleggen, strategisch denken, vooruit kijken, overzicht houden, samen beslissingen nemen, sociaal- emotionele vaardigheden, spelplezier, iedereen hoort erbij, beurtvolgorde, communiceren, tactiek, discusseren
Leeftijd 4 - 7 jaar , 8 - 10 jaar , Vanaf 5 jaar
Aantal spelers 2 - 4 spelers, 5 - 6 spelers
Speelduur 20 á 30 minuten
Taal Nederlands, Engels, Duits, Frans
Auteur Hajo Bücken
Uitgever Sunny Games
Artikel nummer Z018
Afmeting 25 x 25 x 4 cm
Tips Het spel bevat een eenvoudige versie voor jongere kinderen en twee manieren om het spel uitdagender te maken.

Details

In Kleine Beer gaat Mama Beer op zoek naar haar kleintje, die ergens alleen bovenop de berg is. Om bij Kleine Beer te komen, moet ze een pad vinden door het bos, de berg op.

Spelers draaien van de rand naar het midden kaartjes om, op zoek naar een pad door het bos en de bergen. Onderweg worden ze uitgedaagd door verschillende hindernissen en dieren. En in de gevorderde versie bepalen de maankaartjes hoe veel tijd er nog over is. Gelukkig kunnen ze ook zelf weggetjes bouwen met boomstammen die ze in het bos vinden.

Als de twee beren herenigd zijn, kunnen ze nog proberen samen uit het bos te ontsnappen. Gaat het Mama Beer en Kleine Beer lukken om veilig thuis te komen?

Kleine Beer is een uitdagend zoekspel. Spelers overleggen wat de beste manier is om Kleine Beer te vinden. We kunnen een paar hindernissen overwinnen, maar dan hebben we minder tijd in het tweede deel van het spel. Zullen beide beren thuiskomen voordat het te donker wordt?

Het spel bevat een eenvoudige versie voor jongere kinderen en twee manieren om het spel uitdagender te maken. Voor kinderen vanaf 5 jaar.

Een moderne uitvoering van het jaren 80 spel "Bärenspiel". Dit spel is een verbeterde versie van het "Bärenspiel" dat al eerder is verschenen bij twee andere uitgevers. We zijn blij dat wij dit spel nu wereldwijd kunnen aanbieden! Onze praktijkervaring tot nu toe (Spiel, Spellenspektakel) is dat kinderen het erg leuk vinden om te speuren en de paadjes te ontdekken.


Deel uw ervaring

Log in of registreer om jouw ervaringen over dit produkt toe te voegen

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):