Filter op:

Winkel Opties

Soort product

Autisme

Autisme

Binnen Earth Games hebben we de afgelopen jaren veel geleerd over welke spelmaterialen goed aan kunnen sluiten bij kinderen met autisme. Hieronder een speciale selectie van materialen waar ouders, therapeuten, leerkrachten, ambulant begeleiders, spelbegeleiders, etc. goede ervaringen mee hebben opgedaan met kinderen met autisme.

per pagina
Stel een Aflopende Directie in
 1. XXL Bellenblaasstok

  XXL Bellenblaasstok

  Met deze stokken maak je enorme zeepbellen! Hang de touwtjes in het sop en laat de bellen met de wind mee dansen! Incl. recept om zelf bellenblaassop te brouwen. Of bestel dit Superbellensop feestpakket S voor speciaal extra-sterk-sop-poeder.

  € 4,95

  Meer Informatie
 2. Praatplaatjes - doosje

  Praatplaatjes

  Met de Praatplaatjes kun je filosoferen met jonge kinderen vanaf 4 jaar. Kinderen worden met praatplaatjes aan het denken gezet met prikkelende vragen rondom concrete voorwerpen en mensen uit de wereld om hen heen. Door de grote illustraties is het spel ook geschikt om te werken met een groep kinderen. Elk spel bevat een goede handleiding met tips en doordenkvragen.

  € 16,95

  Meer Informatie
 3. Balanceerbord Cirkel

  Balanceerbord Cirkel

  Balanceerbord Cirkel
  € 79,94

  Meer Informatie
 4. Balanceerster

  Balanceerster

  Samen in evenwicht blijven op dit balanceerbord. Lukt het om samen de knikkers van de ene voet naar de andere voet te laten rollen? Veel speelmogelijkheden: samen, alleen, als handbalanceerspel of grondbalanceerspel. Goed voor het evenwicht!
  € 89,94

  Meer Informatie
 5. Panto-Mimo (blauw)

  Panto-Mimo (blauw)

  Panto mimo maakt bewegingen tot een kunstwerk! Een zak van blauwe stof, waar kinderen in zijn geheel in kunnen kruipen. Ze kunnen zelf door de stof heen kijken van binnen naar buiten.
  € 33,95

  Meer Informatie
 6. Balanceerspel vlinder

  Balanceerspel vlinder

  Dit balanceerspel stimuleert de concentratie en ontwikkelt de motoriek. Een leuk spel waarbij de stalen knikkers over de vleugels van de vlinder zoeven! De knikkers kunnen op de voelsprieten van de vlinder worden opgeborgen (magneet).
  € 59,96

  Meer Informatie
 7. Papertrack 300 Knikkerbaan

  Papertrack 300 Knikkerbaan

  Bedenk en maak je eigen knikkerbaan. Alle onderdelen druk je uit de vellen papier. Met Papertrack 300 bouw je drie kubussen en heb je onderdelen voor een baan van 4 meter. Je kunt de Papertrack 300 later uitbreiden met nog een Papertrack voor een nog langere baan!
  € 14,96

  Meer Informatie
 8. Papertrack 600 Knikkerbaan

  Papertrack 600 Knikkerbaan

  Bedenk en maak je eigen knikkerbaan. Alle onderdelen voor je track druk je gemakkelijk uit de vellen papier. Met Papertrack 600 bouw je zes kubussen en heb je onderdelen om een baan van 7 meter te maken. Je kunt de Papertrack 600 later uitbreiden met een nieuwe Papertrack om een nog grotere baan te maken!
  € 19,95

  Meer Informatie
 9. Papertrack 900 Knikkerbaan

  Papertrack 900 Knikkerbaan

  Bedenk en maak je eigen knikkerbaan. Alle onderdelen druk je uit de vellen papier. Met Papertrack 900 bouw je negen kubussen en heb je onderdelen voor een baan van 10 meter. Je kunt de Papertrack 900 later uitbreiden met nog een Papertrack voor een nog langere baan!
  € 22,95

  Meer Informatie
 10. Papertrack 1200 Knikkerbaan

  Papertrack 1200 Knikkerbaan

  Bedenk en maak je eigen knikkerbaan. Alle onderdelen druk je uit de vellen papier. Met Papertrack 1200 bouw je twaalf kubussen en heb je onderdelen voor een baan van 14 meter! Je kunt de Papertrack 1200 later uitbreiden met nog een Papertrack voor een nog langere baan!
  € 26,95

  Meer Informatie

41 tot 50 van totaal 106

Pagina:
 1. 3
 2. 4
 3. 5
 4. 6
 5. 7