Vandaag kaartjes voor kinderen

Vandaag kaartjes voor kinderen

Deze kaartjes bevatten een uitnodigende opdracht, iets wat je vandaag kunt doen. Het praktische, actieve maakt ze goed bruikbaar in de klas, in therapie of thuis.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 11,00

Voeg jouw ervaringen aan dit product toe

Aanvullende Informatie

Soort product Kaartenset
Positieve invloed op sociaal- emotionele vaardigheden
Leeftijd 8 - 10 jaar , 10 - 12 jaar
Aantal spelers 1 speler , 12 of meer spelers
Speelduur 10 á 20 minuten, 20 á 30 minuten
Taal Nederlands
Auteur DickNijssen & Elly Goossens
Uitgever Koppenhol Uitgeverij B.V.
Artikel nummer coachk.9
Afmeting 10,3 x 6,8 x 3,1cm
Tips Nee

Details

Trek een kaart uit de stapel kaarten, draai hem om en lees de opdracht. Probeer deze vandaag uit te voeren! Soms lukt dat heel goed, maar soms misschien ook niet. Misschien vind je het moeilijk omdat je denkt dat het een rare opdracht is. Of je durft de opdracht niet te doen omdat je bang bent voor wat anderen ervan zullen denken. Durf je de uitdaging aan te gaan? Als je bereid bent het gewoon maar uit te proberen zul je zien dat de opdrachten heel leuk zijn om te doen. Je gaat je blij voelen met jezelf, je krijgt meer zelfvertrouwen en je leert beter om te gaan met de moeilijke dingen in je leven.

de kaarten zijn gemaakt door D. Nijssen en Elly Goossens

Inhoud:
80 kaarten Deze kaartjes liggen in de lijn van bijvoorbeeld de Eigenwijsjes en zijn een goede volgende stap. De kaarten bevatten een uitnodigende opdracht, iets wat je vandaag kunt doen. Het praktische, actieve maakt ze goed bruikbaar in de klas, in therapie of thuis.


Deel uw ervaring

Log in of registreer om jouw ervaringen over dit produkt toe te voegen