Tekenspel coöperatief groepsspel 2 - 10 spelers

Een dynamisch creatief, interactief tekenspel voor 2 tot 10 personen. Geschikt vanaf 4 jaar t/m voor volwassenen. Voor binnen en buiten. Met krijt, stift of stoepkrijt. Leuk  op school, BSO, training, teamwork, feestjes. 

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 39,95

Aanvullende Informatie

Soort product Groepsmateriaal, Handbalanceerspel
Positieve invloed op samenwerken, overleggen, oplossingen bedenken, overzicht houden, samen beslissingen nemen, sociaal- emotionele vaardigheden, spelplezier, iedereen hoort erbij, elkaar helpen, communiceren, motoriek, teambuilding, luisteren, interactie, contact maken
Leeftijd 4 - 7 jaar , 8 - 10 jaar , 10 - 12 jaar, Vanaf 12 jaar , Jongeren , Volwassenen
Aantal spelers 2 - 4 spelers, 5 - 6 spelers , 7 - 8 spelers, 9 - 10 spelers, 12 of meer spelers
Speelduur Variabel
Taal Engels, Duits, Frans
Auteur Karl-Schubert Gemeinschaft
Uitgever Karl-Schubert Gemeinschaft
Artikel nummer STZ1
Afmeting Hoogte 17 cm Doorsnede 20 cm
Tips Ook erg goed bruikbaar voor teambuilingstrainingen!

Details

Een dynamisch creatief, coöperatief tekenspel voor 2 tot 10 spelers. Geschikt vanaf 4 jaar t/m voor volwassenen. Binnen en buiten te gebruiken met verschillende tekenmaterialen (waskrijt, viltstift, stoelkrijt). Voor op school, kinderopvang, training, teamwork, feestjes.

Inclusief een boekje met kopieervoorbeelden van geometrische vormen die je kunt copieren en samen kunt tekenen. Of spelers kunnen zelf bedenken wat ze samen gaan tekenen.

- Bevordert samenwerking

- Bevordert sociale vaardigheden

- Lokt uit gezamenlijk te handelen

- Spreekt het creatief probleemoplossingsvermogen aan

- Oefent de oog-handcoordinatie en krachtdosering

- Verbetert de motoriek

- Vraagt concentratie en houdt concentratie vast

- Reactievermogen wordt zichtbaar (wanneer moet ik naar me toe trekken of juist laten vieren) 

Ervaringen

 1. Snel verbinding creëren door: Margrete Stoute Kind in Kracht opleidingen/ De Kracht van 8
  Waardering

  Ik ben blij om dit materiaal te hebben en te gebruiken! Om in trainingen snel verbinding te creëren, gebruik ik dit spel tijdens bijvoorbeeld een eerste ontmoetingsdag. Hoe lukt het samen om een afgesproken beeld te tekenen met behulp van alle lijnen / verbindingen? Het geeft plezier en tevens inzicht in hoe iemand zijn of haar plek inneemt in een groep. Lukt het om samen te werken, welke gedachten ervaar je tijdens de opdracht? Wie neemt leiding, wie volgt? (Geplaatst op 27-04-19)

 2. Spannend spel! door: Nikki
  Waardering

  Dit is een super spannend spel om met (veel) kinderen te spelen! Je bent samen echt verantwoordelijk voor een mooi eindresultaat. Iedereen moet (goed/serieus) meedoen, anders lukt het niet! Kinderen focussen zich op hun eigen touwtje maar moeten ook de touwtjes van de andere kinderen in de gaten houden. Zo nodig kunnen de kinderen elkaar aanwijzingen geven. In hun enthousiasme gaat dit, toen ik het spel speelde met een aantal kinderen, soms een beetje te hard, maar dit is ook een leerproces; hoe spreek je elkaar aan? Het is leuk om te beginnen met een doolhof of een patroon dat ze moeten volgen. Daarna kun je de kinderen de opdracht geven om zelf iets te bedenken om te tekenen of te schrijven. Je kan ze natuurlijk ook een tip geven. (Geplaatst op 02-02-16)

 3. Samen tekenen is lastiger dan je denkt, maar ook leuker! door: Esther
  Waardering

  Mijn dochter zegt hierover: Leuk spel om te spelen. Het lijkt zo makkelijk om de opdrachten te doen, maar zonder goede samenwerking en overleg lukt het niet.
  Een echte uitdaging en heel leuk!
  (Geplaatst op 30-12-13)


Deel uw ervaring

Log in of registreer om jouw ervaringen over dit produkt toe te voegen

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):