reflectiekaarten - nieuwe 100 deugden

De 100 deugdenkaarten in een nieuw jasje,  kunnen je inspireren en helpen reflecteren op wie je bent. Samen stil staan bij een deugd helpt om verbinding te maken. Goed te gebruiken bij vergaderingen, studie, coaching, intervisie, supervisie, verwerking van verlies en verdriet, yoga.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 37,50

Voeg jouw ervaringen aan dit product toe

Aanvullende Informatie

Soort product Kaartenset
Positieve invloed op zelfwaardering, eigenwaarde, jezelf en elkaar beter leren kennen, respectvol gedrag, zelfinzicht, positief denken, zelfvertrouwen
Leeftijd Vanaf 12 jaar , Jongeren , Volwassenen
Aantal spelers Variabel
Speelduur Variabel
Taal Nederlands
Auteur Linda Kavelin-Popov
Uitgever ACT on Virtues
Artikel nummer coachk.28
Afmeting 27 x 214 x 141 mm
Tips Bij de beschrijving leest u meer over dit product

Details

Reflectiekaarten - 100 deugden om je te inspireren

Een set van 100 kaarten van Linda Kavelin Popov. Een beetje gerestyled en verpakt in een handbedrukt katoenen zakje, met deugden zoals Nuchterheid, Verwondering en Zelfrespect. 

Het gebruik van de reflectiekaarten

Er zijn veel manieren waarop je de reflectiekaarten kunt gebruiken: de deugden kunnen je helpen bij het nemen van een beslissing, bij het verbeteren van een relatie, richting geven aan iets waar jij duidelijkheid in zoekt, of je er simpelweg aan herinneren dat je de deugd - die je bij toeval of bewust uit de lijst kiest - kunt inzetten.

Samen

Samen stilstaan bij een deugd kan helpen op elkaar af te stemmen en verbinding met elkaar te maken. Je kunt de kaarten ook gebruiken bij coaching, intervisie en supervisie.

Zorg er altijd voor dat een deugd positief, als een bevestiging óf als een uitnodiging wordt gezien, nooit als een veroordeling.

In je eentje

Als je in je eentje bent: pak op je gevoel een kaart. Lees de betekenis van de deugd en ervaar wat die jou op dit moment in je leven vertelt. Je kunt ook, voordat je een kaart kiest, een vraag stellen over iets dat je bezighoudt. Je zou een deugdendagboek kunnen bijhouden waarin je opschrijft welke deugden je vrij gemakkelijk inzet en welke deugden je in een bepaalde situatie meer moeite kosten. Misschien ontdek je een patroon waar je verandering in wilt aanbrengen. Met aandacht, inzet en vaak ook de ondersteuning van andere deugden, kun je jouw minder ontwikkelde deugden versterken. Je zult merken dat je veerkracht en je zelfvertrouwen groeien.

Bij het begin van een bijeenkomst

Nodig iemand in je groep uit om een kaart uit de stapel te pakken en de voor- en de achterkant hardop voor te lezen. Laat ieder op zijn beurt vertellen hoe deze deugd kan helpen bij het doel van de vergadering. De anderen luisteren in stilte tot ieder aan het woord is geweest, zonder commentaar te leveren! Vraag aan het einde van de bijeenkomst op welke manier de deugd van nut is geweest.

Deugd van de week

Je kunt ook een traditie in het leven roepen en de week beginnen met een deugd voor je team of groep. Attendeer elkaar er op wanneer je ziet dat de deugd wordt toegepast. Benoem het effect van het toepassen van de deugd op de activiteit die jullie uitvoeren, op de sfeer of op jou persoonlijk. Hoe meer energie de deugd krijgt, hoe meer die tot leven komt!

Digitale toevalsdeugd ontvangen?

Via de website www.actonvirtues.nl kun je je gratis inschrijven voor de deugd van de week. Je ontvangt dan iedere week een toevalsdeugd in je mailbox.


Deel uw ervaring

Log in of registreer om jouw ervaringen over dit produkt toe te voegen

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):