Prinses Prinses Maxima ontvangt het spel prinses om met haar kinderen te spelen

Sunny Games - Prinses - coöperatief gezelschapsspel

Red de prinses uit het kasteel en verzin samen slimme oplossingen voor de hindernissen. Voor 2 tot 4 spelers, vanaf 4 jaar.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 20,00

Aanvullende Informatie

Soort product Coöperatief gezelschapsspel
Positieve invloed op oplossingen bedenken, samen beslissingen nemen, spelplezier
Leeftijd 4 - 7 jaar , 8 - 10 jaar
Aantal spelers 2 - 4 spelers
Speelduur 10 á 20 minuten
Taal Nederlands, Engels, Duits, Frans
Auteur Jim Deacove
Uitgever Sunny Games
Artikel nummer Z006
Afmeting 31,6 x 22,6 x 4 cm
Tips

PRINSES is een avontuurlijk spel dat zowel jongens als meisjes leuk vinden. De spelers verzinnen zelf hoe ze de hindernissen kunnen oplossen.

Nu inclusief uitbreidingsset 'Een reis vol ontmoetingen' voor kinderen van 5 jaar en ouder en een extra set hulpmiddellen voor nog meer variatie.

Details

coöperatief fantasiespel
2 tot 4 spelers, vanaf 4 jaar
speelduur circa 15 minuten
De prinses is betoverd en slaapt al 100 jaar lang. De spelers gaan naar het kasteel om haar te bevrijden. Om daar te komen, moeten de spelers eerst de slotgracht zien over te steken. Daarna veilig langs een hond en een wachter. Dan is er een dichte deur met een tunnel erachter. En uiteindelijk moet de prinses nog uit haar betoverde slaap gewekt worden!

Gelukkig vinden jullie onderweg allerlei handige dingen. Samen verzinnen jullie hoe hiermee de hindernissen zijn op te lossen. Maar... ondertussen wordt het langzaam donker. Als het nacht is, kunnen jullie niet verder reizen en zal de prinses betoverd blijven. Lukt het om op tijd bij de prinses te komen en de betovering te verbreken?

PRINSES is een avontuurlijk spel dat zowel jongens als meisjes leuk vinden. De spelers verzinnen zelf hoe ze de hindernissen kunnen oplossen.

Nu inclusief uitbreidingsset 'Een reis vol ontmoetingen' voor kinderen van 5 jaar en ouder en een extra set hulpmiddellen voor nog meer variatie.
Het overleggen over welke oplossingen gebruikt kunnen worden voor welke hindernis is erg leuk; de kinderen fantaseren net zo lang door tot een oplossing werkt.

Een spel van uitgeverij Sunny Games.

Ervaringen

 1. Prachtig fantasiespel door: Hilda
  Waardering

  In de krokusvakantie heerlijk met mijn kleindochter van 4 prinses gespeeld. Zij had het heel snel door en de fantasie erin vond ze erg leuk. Na afloop hebben we het spel live gespeeld. We maakten onze eigen kaartjes en ik ging boven op bed liggen. De trap was de tunnel en met een zaklamp ging ze naar boven om mij met een kunstbloem wakker te maken. Dat is nou echt spelen. (Geplaatst op 04-03-15)

 2. Evergreen door: Esther
  Waardering

  Eén van de eerste coöperatieve spellen die we op de groep leerden kennen!
  Groot succes en blijft door de veranderende verhaallijnen (die je zelf aanbrengt) ook voor volwassenen steeds verassend. (Geplaatst op 30-12-13)


Deel uw ervaring

Log in of registreer om jouw ervaringen over dit produkt toe te voegen

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):