Luxantis coöperatief geheugenspel

Avontuurlijk en spannend samenwerkingsspel. De LEDlampjes geven aan welke velden veilig zijn om te bewandelen! Doordat het labyrint steeds verandert, kan het spel een onverwachte wending krijgen!

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 39,99

Voeg jouw ervaringen aan dit product toe

Aanvullende Informatie

Soort product Coöperatief gezelschapsspel
Positieve invloed op samenwerken, spelplezier, beurtvolgorde, kleuren herkennen
Leeftijd 4 - 7 jaar , 8 - 10 jaar , 10 - 12 jaar
Aantal spelers 1 speler , 2 - 4 spelers
Speelduur 10 á 20 minuten
Taal Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans
Auteur -
Uitgever HABA
Artikel nummer 304358
Afmeting 34x34x7 cm
Tips Nee

Details

Een bijzonder avontuurlijk en spannend geheugen- en verzamelspel in magisch sprookjes thema, waarbij samenwerken centraal staat - met LED-spelbord en variabele moeilijkheidsgraad.

De schaduwwezens zijn onderweg om het betoverende kasteel Lumoria te veroveren! Alleen met behulp van de magische voorwerpen die verstopt zijn in het fonkelende lichtwoudlabyrint kunnen de slechteriken gestopt worden.

Druk op de knoppen in het midden van het spelbord om de lichtjes te laten branden en onthoud vervolgens goed hoe de lichtjes er op het spelbord uitzien, want alleen de velden die blauw licht geven zijn veilig om te bewandelen.

De spelers dienen hun krachten te bundelen en goed samen te werken om de juiste voorwerpen te vinden. De gevaarlijke rode dwaallichtjes dienen te allen tijde te worden vermeden!

Maar... doordat het labyrint steeds verandert en de dobbelsteen niet kan worden vertrouwd, kan elke spelronde zomaar een onverwachte wending krijgen... Mocht het noodlot toeslaan, dan veranderen de lichtjes van positie op het spelbord of de schaduwwezens komen plots dichterbij het kasteel Lumoria.

Uitdagend geheugen- en verzamelspel waarbij samenwerking een grote rol speelt in het veilig stellen van kasteel Lumoria, voordat de schaduwwezens het kasteel bereiken. Spannend tot het einde!

Met interactief spelbord met LED-labyrint en een moeilijkheidsgraad die kan worden aangepast. Geschikt vanaf 6 jaar, voor 2 tot en met 4 spelers en een spelduur van ongeveer 30 minuten.

Spelduur: 30 minuten.

Aantal spelers 2-4.

Leeftijd vanaf 6 jaar.

Taal van de spelhandleiding: Italiaans Nederlands Engels Frans Spaans Duits

Soort spel: Coöperatief spel 

Materiaal: Karton Kunststof

Waarschuwingen: Waarschuwing. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.


Deel uw ervaring

Log in of registreer om jouw ervaringen over dit produkt toe te voegen

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):