GROK workshop 20 februari 2019

Justine Mol, auteur van diverse boeken over Geweldloos Communiceren, geeft 20 febuari van 10.15 tot 12.45 uur een GROK workshop. Ontvangst om 10:00 uur met koffie/thee bij Earth Games. Na een inleiding over Geweldloze Communicatie leer je het spel GROK spelen en inzetten binnen training, coaching, gezin, onderwijs, etc. 

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 65,00

Voeg jouw ervaringen aan dit product toe

Aanvullende Informatie

Soort product Workshop
Positieve invloed op zelfwaardering, sociaal- emotionele vaardigheden, spelplezier, communiceren, jezelf en elkaar beter leren kennen, respectvol gedrag, teambuiling, zelfinzicht, geweldloos communiceren, taalontwikkeling, interactie, contact maken, uiten van emoties, expressie
Leeftijd Jongeren , Volwassenen
Aantal spelers Variabel
Speelduur Variabel
Taal Nederlands
Auteur Christine King & Jean Morrison
Uitgever Earth Games
Artikel nummer GW20219
Afmeting 10.15 tot 12.45 uur. Ontvangst om 10:00 uur met koffie/thee.
Tips Vooraf en na afloop van de GROK workshop ben je van harte welkom voor een kop thee/ koffie of een hapje/drankje na afloop en is er de mogelijkheid de materialen van Earth Games te bekijken en desgewenst aan te schaffen (een pinautomaat is aanwezig).

Details

De GROK workshop wordt gegeven door Justine Mol, auteur van diverse boeken over Geweldloze Communicatie. GROK wordt in Nederland uitgegeven door Anne Mijke van Harten, eigenaar van Earth Games. Justine Mol en Anne Mijke van Harten hebben samen gezorgd voor de Nederlandse uitgave van GROK.

GROK is een kaartspel dat woorden geeft aan gevoelens en behoeften en de communicatie verlevedigd. Het spel is gebaseerd op Geweldloos Communiceren van Marshall Rosenberg. Het spel wordt gebruikt in professionele settingen bijvoorbeeld binnen training en coaching en binnen het (voortgezet) onderwijs en ook in de privésfeer, bijvoorbeeld in het gezin of binnen relaties, Een GROK workshop is een leuke manier om kennis te maken met het spel GROK en het spel te leren spelen. Een GROK party is een bijeenkomst van tweeeneenhalf uur, waarbij we, na een korte inleiding over Geweldloze Communicatie, het spel GROK gaan spelen.

Er zijn verschillende spel- en werkvormen mogelijk, van luchtig en speels tot serieus en diepgaand. De groepsgrootte kan variëren van 6 tot ongeveer 20 personen, vanaf de leeftijd van ongeveer 15 jaar.

Tijd: 10.15 tot 12.45 uur. Ontvangst om 10:00 uur met koffie/thee. Gelieve op tijd aanwezig te zijn.

Inloop: Welkom vanaf 10:00 uur voor koffie / thee

Begeleiding: Justine Mol, auteur van diverse boeken over Geweldloze Communicatie

Kosten: €65,- incl. btw, koffie, thee, drankje, hapje

Adres: Kloosterstraat 15, Doesburg  1e etage van 'Het Arsenaal 1309'. Meer informatie over parkeren klik hier

>> Wanneer u zich voor een workshop opgeeft en tevens spelmaterialen bij Earth Games wilt bestellen, wilt u dit dan als 2 aparte bestellingen doorgeven s.v.p.? U rond dan eerst uw bestelling van de workshop helemaal af, en bestelt daarna de materialen, als nieuwe bestelling. Mocht u vragen hebben hierover: neem gerust contact op via info@earthgames.nl


Deel uw ervaring

Log in of registreer om jouw ervaringen over dit produkt toe te voegen