Online Module GROK kaartspel Geweldloos Communiceren

Online GROK module van 2 uur door Anne Mijke van Harten van Earth Games inclusief module-box met o.a. GROK kaartspel Geweldloze Communicatie. In deze module leer je het spel GROK spelen en inzetten binnen training, coaching, gezin, onderwijs. 

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 150,00

Voeg jouw ervaringen aan dit product toe

Aanvullende Informatie

Soort product Workshop
Positieve invloed op zelfwaardering, sociaal- emotionele vaardigheden, spelplezier, communiceren, jezelf en elkaar beter leren kennen, respectvol gedrag, teambuilding, zelfinzicht, geweldloos communiceren, taalontwikkeling, interactie, contact maken, uiten van emoties, expressie
Leeftijd Jongeren , Volwassenen
Aantal spelers Variabel
Speelduur Variabel
Taal Nederlands
Auteur Anne Mijke van Harten
Uitgever Earth Games
Artikel nummer M3G
Afmeting volgt
Tips Vooraf en na afloop van de GROK workshop ben je van harte welkom voor een kop thee/ koffie of een hapje/drankje na afloop en is er de mogelijkheid de materialen van Earth Games te bekijken en desgewenst aan te schaffen (een pinautomaat is aanwezig).

Details

GROK is een kaartspel dat woorden geeft aan gevoelens en behoeften en de communicatie verlevendigt. Het spel is gebaseerd op Geweldloos Communiceren van Marshall Rosenberg. Het spel wordt gebruikt in professionele settingen bijvoorbeeld binnen training en coaching en binnen het (voortgezet) onderwijs en ook in de privésfeer, bijvoorbeeld in het gezin of binnen relaties. In de GROK module leer je het spel GROK kennen en het spel spelen en inzetten in coaching, therapie, onderwijs, etc..

Er zijn verschillende spel- en werkvormen mogelijk, van luchtig en speels tot serieus en diepgaand.

In deze online-module leer je GROK spelen en leer je hoe je GROK kunt inzetten. 

Kosten: €150,- incl. btw, inclusief module-box met GROK Kaartspel, extra Giraf/jakhals kaartjes, A5 kaart Giraf/jakhals kaart


Deel uw ervaring

Log in of registreer om jouw ervaringen over dit produkt toe te voegen

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):