DVD set Leiderschap, Teamwerk, Dromen & Doelen

DVD set Leiderschap, Teamwerk, Dromen & Doelen

3 korte films waarin jongeren van over de hele wereld aan het woord komen over hun visie op Leiderschap, Teamwerk, Dromen en Doelen. Met speelkaarten met inspirerende quotes en 2 dobbelstenen. Heel goed te gebruiken bij het ontwikkelen van 21e eeuwse vaardigheden

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 142,36

Speciale prijs: € 124,21

Voeg jouw ervaringen aan dit product toe

Aanvullende Informatie

Soort product DVD
Positieve invloed op samenwerken
Leeftijd Jongeren , Volwassenen
Aantal spelers Variabel
Speelduur Variabel
Taal Nederlands, Engels
Auteur Nee
Uitgever Leaders of the 21ste Century
Artikel nummer Leaders110
Afmeting 22,1 x 16,1 x 2,4 cm
Tips Nee

Details

Het ontwikkelen van 21e eeuwse vaardigheden vraagt inspirerende werkvormen. Materiaal dat raakt, verrast en uitdaagt. In deze 3 korte films met kaartspellen geven jonge mensen hun levensvisies over de 21e eeuw. Het is nieuw, uniek en prachtig materiaal van deze tijd. De kinderen op de DVD spreken Engels/Nederlands/Portugees/Hindi met naar keus Nederlandse of Engelse ondertitels. Door een eenvoudige menustructuur is het makkelijk losse quotes of quotes in een zelfgekozen volgorde af te spelen.

De DVD geleverd in een metalen doos met: - DVD Leiderschap (ca. 7 minuten) plus 18 speelkaarten met uitspraken over leiderschap - DVD Teamwerk (ca. 7 minuten) plus 18 speelkaarten met uitspraken over teamwerk - DVD Dromen & Doelen (ca. 7 minuten) plus 18 speelkaarten met uitspraken over dromen & doelen - een uitgebreide instructie voor de spelvormen - twee dobbelstenen De films uit de serie Leiders van de 21ste eeuw zijn met succes in gebruik bij ervaren managers en facilitators en coaches. Als onderdeel of inspirerend startpunt van om hun themadag of vergadering en kunnen goed binnen het onderwijs ingezet worden. Let op: deze prijs geldt voor scholen, stichtingen en non-profit organisaties. Voor bedrijven geldt een andere prijs.


Deel uw ervaring

Log in of registreer om jouw ervaringen over dit produkt toe te voegen