DVD box Leiderschap - voor scholen en organisaties

DVD box Leiderschap

Jongeren aan het over Leiderschap. DVD (7 minuten) plus 18 speelkaarten met uitspraken over leiderschap, een spel instructie en een dobbelsteen.

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 59,99

Speciale prijs: € 52,73

Voeg jouw ervaringen aan dit product toe

Aanvullende Informatie

Soort product DVD
Positieve invloed op samenwerken
Leeftijd Jongeren , Volwassenen
Aantal spelers Variabel
Speelduur Variabel
Taal Nederlands, Engels
Auteur Nee
Uitgever Leaders of the 21ste Century
Artikel nummer Leaders120
Afmeting 22,1 x 16,1 x 2,4 cm
Tips Nee

Details

Het ontwikkelen van mensen vraagt om inspirerende werkvormen. Materiaal dat mensen raakt, verrast en uitdaagt. In deze korte film met kaartspel brengen we jonge levensvisies van leiders van de 21e eeuw. Het is nieuw, uniek en prachtig materiaal van deze tijd. De kinderen op de DVD spreken Engels/Nederlands/Portugees/Hindi met naar keus Nederlandse of Engelse ondertitels. Door een eenvoudige menustructuur is het makkelijk losse quotes of quotes in een zelfgekozen volgorde af te spelen.

De DVD geleverd in een metalen doos met: DVD Leiderschap (ca. 7 minuten) plus 18 speelkaarten met uitspraken over leiderschap, een uitgebreide instructie voor de spelvormen een dobbelsteen. De doos bevat 1 DVD met ruimte voor de 2 andere DVD's uit de serie, die later naar wens kunnen worden bijbesteld. Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW en verzendkosten. De films uit de serie Leiders van de 21ste eeuw zijn met succes in gebruik bij ervaren managers en facilitators en coaches. Als onderdeel of inspirerend startpunt van om hun themadag of vergadering. Door de prachtige uitspraken van kinderen en de werkvormen met de kaarten ontwikkelen de gesprekken als vanzelf meer diepgang. "Wij vonden het allemaal ontzettend leuk om leiderschap inderdaad van een verassend perspectief te zien. Het is echt als een rode draad door de dag geweest, in elke workshop en zelfs tijdens het debat werd hiernaar gerefereerd. Jaap Meester, voorzitter Aiesec Amsterdam

Let op: Voor deze DVD zijn er verschillende prijzen afhankelijk van of u bestelt voor een bedrijf (profit) of voor een stichting of school (non-profit). Als u op de knop hieronder drukt bestelt u voor een school of stichting, bestelt u voor een bedrijf klik dan hier.


Deel uw ervaring

Log in of registreer om jouw ervaringen over dit produkt toe te voegen