Drakentoren

Een coöperatief behendigheidsspel. Red samen de prinses voor de draak alles ten val brengt. Een spel met een cool effect: de draak trekt aan het touw tot de stelling in stort! De draak werkt zonder batterij. Het spel is spannend tot de laatste seconde. Spectaculaire 3D-opbouw!

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 37,50

Voeg jouw ervaringen aan dit product toe

Aanvullende Informatie

Soort product Coöperatief gezelschapsspel
Positieve invloed op samenwerken, spelplezier, beurtvolgorde, kleuren herkennen
Leeftijd 3 jaar , 4 - 7 jaar , 8 - 10 jaar
Aantal spelers 2 - 4 spelers, 5 - 6 spelers , 7 - 8 spelers
Speelduur 10 á 20 minuten
Taal Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans
Auteur -
Uitgever HABA
Artikel nummer 302649
Afmeting verpakking 34,5 x 34,5 x 9 cm
Tips Drakentoren is geschikt voor 2 tot 4 spelers vanaf 5 jaar. Help de prins om haar te redden door goed op te letten en behendig te zijn.

Details

Cool effect: de draak trekt aan het touw en de stelling stort in. De draak werkt zonder batterij. Het spel is spannend tot de laatste seconde. Spectaculaire 3D-opbouw! De schrikwekkende draak heeft de prinses in zijn toren opgesloten. Meteen snellen de prins en zijn kameraden ter hulp. Enkel met een goed geheugen en veel behendigheid slagen jullie er samen in om de prinses te redden voor de draak alles ten val brengt. 1 draak Tarax met rots, 1 toren (met balkonring, torenring, kamer en 4 balken), 1 spelbord, 1 prinses Zaffira, 4 schuifkaartjes (1 prins, 3 ridders), 12 kameraden in 5 kleuren, 4 verdiepingen van de stelling, 22 bouwkaartjes, 1 handleiding. Taal van de spelhandleiding: Italiaans Nederlands Engels Frans Spaans Duits Auteurs: Carlo A. Rossi Illustratoren: Christine Faust Soort spel: Coöperatief spel Memoryspel Behendigheidsspel Leeftijd tot: 99 jaren Materiaal: Hout Karton Kunststof Leeftijd vanaf: 5 jaren Aantal spelers tot: 4 personen Speelduur van: 15 min Aantal spelers van: 2 personen Waarschuwingen: Waarschuwing. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.

Deel uw ervaring

Log in of registreer om jouw ervaringen over dit produkt toe te voegen

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):