Doe mee! Earth Games werkt graag samen

Dat kan op verschillende manieren:

- Bijvoorbeeld door je eigen ervaringen met Earth Games materialen met anderen te delen. Op deze site kan onder elk produkt worden aangegeven hoe je het in de praktijk gebruikt, hoe het bevalt, hoe de kinderen het vinden. Zo valt er veel van elkaar te leren!

Hieronder zomaar een paar ervaringen van mensen met de materialen van Eath Games:

"In onze opleidingen tot kindertherapeut, wil ik de door u ontwikkelde materialen onder de aandacht brengen."

"Ben zelf kleuterjuf en ervaar een toename van het aantal kinderen met ontwikkelingsachterstanden doordat ze onvoldoende gevoed worden in hun ontwikkeling. Ik heb een hoop materialen op jullie site gezien die ik graag in de klas zou willen gebruiken."

"Op dit moment spelen mijn zoontje, mijn man en ik voortdurend het Zonnereis dat ik bij je gekocht heb. Hij en wij vinden het erg leuk!"

"Blij te weten dat er ook zulke spelletjes zijn."

"Wij hebben zeer goede ervaringen met het spel "Prinses"; het enige spel dat mijn kinderen zelfstandig zonder conflicten kunnen spelen!"

"Ik heb bij ons op de vrije school verteld over je spellen. Ik ga de informatie over de coöperatieve spellen in de ouderbibliotheek leggen, ter info."

"Ik ga de coöperatieve spellen spelen met de kinderen van mijn familie. En als ik weer een feest geef (waar dan natuurlijk ook weer kinderen bij zijn) ga ik alleen maar cooperatieve spelen doen. Ik hoop dat het de ouders opvalt."

"Wij zijn van plan de handpoppen te gaan gebruiken in een sociale vaardigheidstraining die wij geven aan jonge kinderen."

"In de klik kwam ik een artikel tegen over de poppen aan het dansen, waarin jullie email adres stond. Ik werk zelf nl. ook met verstandelijk gehandicapten, en heb zelf ook ervaren hoe een handpop kan aanspreken bij deze groep mensen."

- Door vrijwilliger te worden

- Door bij te dragen aan het vertalen van teksten (eng-nl)

- Door het recenseren van spellen

- Door af en toe te helpen in de winkel van Earth Games of te helpen met de verzending

- Door mee gaan naar beurzen

- Door spellen uit testen

- Door over de materialen te vertellen of folders te verspreiden in je eigen netwerk

- Door zelf de materialen in te kopen en te verkopen

Neem contact op met Anne Mijke van Harten over de mogelijkheden! info@earthgames.nl

De coöperatieve spellen zijn heel goed in te zetten bij coöperatief leren. Door coöpertieve spelvormen te spelen ervaren kinderen aan den lijve het belang en plezier van samenwerking waardoor ook de didactische coöperatieve structuren voor hen logisch worden en meer betekenis krijgen.

 

Of bestel Superbellen via deze link