Burendag Pakket Samenwerkings spellen

Earth Games steunt Burendag! Speel samen in plaats van tegen elkaar. Met deze samenwerkingsspellen heb je zo een leuke sfeer! Samenwerken, samen lachen, overleggen, verbinden, verhalen vertellen. Spellen voor buiten en binnen. Geschikt om met kinderen te spelen maar ook om alleen met volwassenen te spelen! Ook geschikt voor ouderen of voor mensen met een beperking.

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 425,71

Speciale prijs: € 390,71

Voeg jouw ervaringen aan dit product toe

Aanvullende Informatie

Soort product Groepsmateriaal
Positieve invloed op samenwerken, overleggen, oplossingen bedenken, strategisch denken, logisch denken, plannen, vooruit kijken, overzicht houden, samen beslissingen nemen, creatief denken, sociaal- emotionele vaardigheden, spelplezier, delen , iedereen hoort erbij, beurtvolgorde, elkaar helpen, communiceren, flexibel denken / van standpunt kunnen veranderen, taalontwikkeling, interactie
Leeftijd Vanaf 5 jaar
Aantal spelers 5 - 6 spelers , 7 - 8 spelers, 9 - 10 spelers, 12 of meer spelers
Speelduur Variabel
Taal -
Auteur Diverse auteurs
Uitgever Earth Games
Artikel nummer BD1
Afmeting 8 spelmaterialen met verschillende afmetingen
Tips

Zet de spellen in als spellenparcours!

Details

Burendag!

Burendag is een jaarlijks terugkerend feest dat je samen viert met je buren en de buurt op de 4e zaterdag in september. In 2018 vieren we Burendag op 22 september. Het is een dag waarop je gezellig samen komt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt.

Buurten worden leuker, socialer en veiliger als buren elkaar ontmoeten en zich samen inzetten voor hun buurt. Douwe Egberts en het Oranje Fonds ondersteunen je daar graag in. Lees meer op www.burendag.nl.

Samenwerkingsspellen (ook wel coöperatieve spellen genoemd) stimuleren samenwerking, overleg en teamwork en passen goed bij buren dag! Ze dragen bij aan het creëren van een positieve sfeer, leggen verbinding, geven plezier en samenwerking!  Overleggen, naar elkaar luisteren, samen beslissingen nemen, strategisch denken en creatief denken, verhalen vertellen en zeepbellen maken!

Coöperatieve spellen zijn spellen waarbij samenwerking centraal staat. Er is een gezamenlijk doel en de spelers werken samen om dit doel te halen. Er wordt mét elkaar in plaats van tegen elkaar gespeeld. Dit heeft een positieve invloed op de ontwikkeling van kinderen. Spelers leren overleggen, naar elkaar luisteren, samen beslissingen nemen en creatief te denken.

In dit pakket:

- Parachute van 305 cm met 12 handvatten en 24 plastic ballen

- Coöperatieve cijfertoren: Kunnen jullie samen de toren stapelen waarbij iedereen alleen een touwtje vasthoudt?

- Coöperatieve knikkerbaan: Elke speler heeft een houten deel van de knikkerbaan vast. Lukt het om samen de knikkers ver te laten rollen?

- Rory's story cubes: Samen verhalen maken met verhalendobbelstenen! Rol de stenen en bedenk samen een verhaal met de plaatjes op de dobbelstenen

- Emoticube: Rol de dobbelsteen: Hoe voel jij je vandaag of hoe voelde jij de afgelopen week? Luchtig toch even iets delen en elkaar beter leren kennen.

- Coöperatief tekenspel: Samen tekenen. Kan ook met stoepkrijt!

- Superbellen feestpakket M+: 2 superbellen stokken en 10 liter speciaal extra sterk zeepsop! Hiermee wordt burendag echt feestelijk!

Earth Games steunt Burendag

Prijs: 425,71 + 6,75 verzendkosten = 432,46 - 35 euro korting van Earth Games! = €397,46


Deel uw ervaring

Log in of registreer om jouw ervaringen over dit produkt toe te voegen

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):