Bronnenboek De Kracht van 8

Bronnenboek De Kracht van 8

Projectboek voor leerkrachten en ouders. In deze unieke multomap, speciaal voor De Kracht van 8 gemaakt, staan 323 suggesties om de 8 thema’s handen en voeten te geven.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 100,77

Voeg jouw ervaringen aan dit product toe

Aanvullende Informatie

Soort product Boek
Positieve invloed op samenwerken, zelfwaardering, eigenwaarde, communiceren, jezelf en elkaar beter leren kennen, respectvol gedrag, geweldloos communiceren
Leeftijd Nee
Aantal spelers Variabel
Speelduur Nee
Taal Nederlands
Auteur Margrete Stoute-Boots
Uitgever De Kracht van 8
Artikel nummer Kv8-002
Afmeting A 4 formaat
Tips

Klik hier om het overzicht van alle materialen van de Kracht van 8 te bekijken.

Details

Projectboek voor leerkrachten en ouders. In deze unieke multomap, speciaal voor De Kracht van 8 gemaakt, staan 323 suggesties om de 8 thema’s handen en voeten te geven.   In 3 delen 242 blz; inleiding - de Kracht van 8; hoe doe je dat? - verdieping. Het praktische middengedeelte is gerubriceerd per thema met een grote variatie aan verhalen (met kleurplaten), gedichten, sprookjes, boeksuggesties, puzzels, teken- en knutselmogelijkheden, groepsactiviteiten en allerlei spelvormen. Tevens 16 bijlagen verdieping over de 8 thema’s. Te gebruiken vanaf 4 jaar in alle situaties waar kinderen zijn; thuis, op school, in de naschoolse opvang, in therapiesituaties of in clubverband. NB. In vergelijking met het eerdere projectboek zijn er 92 suggesties bijgekomen! Onderaan deze pagina kunt u lezen, hoe de mappen voor deze Bronnenboeken gemaakt worden bij Scorlewald in Schoorl (www.raphaelstichting.nl/scorlewald).


Deel uw ervaring

Log in of registreer om jouw ervaringen over dit produkt toe te voegen