Thuispakket: Samen Spelen met ZooMemo

Werk samen om de dierentuindieren allemaal naar hun eigen plek te brengen! Oefen het geheugen, stimuleer samenwerking en maak een positieve sfeer! Een coöperatief gezinsspel (vanaf 4 jaar). Contactloos en zonder verzendkosten door de brievenbus bezorgd.

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 17,00

Speciale prijs: € 11,11

Voeg jouw ervaringen aan dit product toe

Aanvullende Informatie

Soort product Coöperatief gezelschapsspel
Positieve invloed op samenwerken, overleggen, geheugen, overzicht houden, samen beslissingen nemen, sociaal- emotionele vaardigheden, iedereen hoort erbij, beurtvolgorde, elkaar helpen, communiceren, goed kijken / verschillen waarnemen, interactie
Leeftijd 4 - 7 jaar , 8 - 10 jaar
Aantal spelers 1 speler , 2 - 4 spelers, 5 - 6 spelers , 7 - 8 spelers
Speelduur 10 á 20 minuten
Taal Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans
Auteur Marleen van Hoornyck
Uitgever Sunny Games
Artikel nummer Z015-19
Afmeting 12 x 16 cm
Tips Bij 'meer info' leest u meer over dit spel!

Details

Thuisperiode

Deze aanbieding is speciaal voor tijdens de thuisperiode van ouders en kinderen. Om bij te dragen aan een positieve sfeer in gezinnen, hebben Earth Games en Sunny Games de prijs zo ver mogelijk naar beneden gebracht (wij verdienen hier dus niet iets aan) en het pakketje kan door de brievenbus worden bezorgd.

Memory... maar dan samen!

ZooMemo is geschikt voor 1 tot 8 kinderen vanaf 5 jaar. ZOO MEMO is een coöperatieve uitvoering van het bekende memory. De spelers helpen elkaar om de kaarten te onthouden!

Het spelverhaal...

De jonge dieren in de dierentuin gaan bij elkaar op bezoek. De spelers zorgen er samen voor dat alle dieren bij hun ouders terug zijn voordat de directeur in de dierentuin arriveert. Maar soms brult de leeuw en dan rennen ze weer allemaal door elkaar! Dan gaan de spelers opnieuw samen op zoek naar de juiste memory-kaartjes.

Samenwerkingsspel

Ouders en kinderen werken samen in dit spel.

Dit spel is een coöperatief geheugenspel van Sunny Games. In de spellen van Sunny Games werk je met zijn allen samen. Je wint of verliest als team. En dat creëert een heel andere sfeer aan tafel.

Inhoud: 30 memorykaarten, 2 spelborden, directeur, spelregels.


Deel uw ervaring

Log in of registreer om jouw ervaringen over dit produkt toe te voegen

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):