Basispakket de Kracht van 8

Basispakket de Kracht van 8

Kracht van 8 basispakket bestaat uit 9 produkten: 1x Bronnenboek, 1x Kinderboek KleurKracht, 1x Kracht-van-8-kaartspel, 1x Liedboek met Liedjes-CD, 1x Poster, 1x Maandkalender, 1x Praatplaten kalender, 1x verhalenCD "Het geheim" en 1x Windmolen.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 270,00

Voeg jouw ervaringen aan dit product toe

Aanvullende Informatie

Soort product Spelpakket
Positieve invloed op samenwerken, zelfwaardering, eigenwaarde, iedereen hoort erbij, elkaar helpen, jezelf en elkaar beter leren kennen, respectvol gedrag, positief denken, taalontwikkeling, contact maken
Leeftijd 4 - 7 jaar , 8 - 10 jaar , 10 - 12 jaar
Aantal spelers Variabel
Speelduur 10 á 20 minuten, 20 á 30 minuten
Taal Nederlands
Auteur Margrete Stoute-Boots
Uitgever De Kracht van 8
Artikel nummer Kv8-003
Afmeting n.v.t.
Tips

Klik hier om het overzicht van alle materialen van de Kracht van 8 te bekijken.

Details

De kracht van 8 gaat over een manier om bepaalde (universele) waarden zichtbaar en overdraagbaar te maken. Denk hierbij aan: zelfrespect, eigenwaarde, verdraagzaamheid, samenwerking, verbinding, respect voor de ander en liefde voor jezelf en voor de ander.

De Kracht van 8 is een handvat voor kinderen (basisschoolleeftijd) en de volwassen om hen heen om bewust te leren respectvol om te gaan met jezelf en de ander. De kracht van 8 gaat uit van positieve uitgangspunten. De kracht van 8 gaat uit van wat we wél willen in plaats van wat we niet willen. De basis bestaat uit 8 krachten, die zichtbaar gemaakt worden in allerlei activiteiten, veel herhaling leidt ertoe dat het vanzelfsprekend wordt om meer respectvol met elkaar om te gaan.

Het pakket bestaat uit 9 producten: 1x Bronnenboek, 1x Kinderboek KleurKracht, 1x Kracht-van-8-kaartspel, 1x Liedboek met Liedjes-CD, 2x Poster A3, 1x Maandkalender, 1x Praatplaten kalender, 1x verhalenCD "Het geheim" en 1x Windmolen, 1x boek De Kracht van Acht.


Deel uw ervaring

Log in of registreer om jouw ervaringen over dit produkt toe te voegen