Ambassadeurs pakket Sunny Games

Ambassadeurspakket Sunny Games. 5 verschillende coöperatieve spellen van Sunny Games voor jezelf of om cadeau te geven en een spel ZooMemo gratis!

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 150,00

Speciale prijs: € 125,01

Voeg jouw ervaringen aan dit product toe

Aanvullende Informatie

Soort product Coöperatief gezelschapsspel
Positieve invloed op samenwerken, overleggen, oplossingen bedenken, strategisch denken, geheugen, logisch denken, plannen, vooruit kijken, overzicht houden, samen beslissingen nemen, creatief denken, sociaal- emotionele vaardigheden, spelplezier, beurtvolgorde, elkaar helpen, interactie
Leeftijd 4 - 7 jaar , 8 - 10 jaar , 10 - 12 jaar
Aantal spelers 1 speler , 2 - 4 spelers, 5 - 6 spelers , 7 - 8 spelers
Speelduur Variabel
Taal Nederlands, Engels, Duits, Frans
Auteur Diverse auteurs
Uitgever Sunny Games
Artikel nummer AP-SG
Afmeting 6 spellen
Tips Lees bij 'meer info' meer over de inhoud van dit pakket

Details

De inhoud van dit ambassadeurspakket coöperatieve spellen:

Zoomemo

Zoomemo

ZooMemo is gebaseerd op het bekende memory-spel, met extra elementen die het tot een coöperatief spel maken. De jonge dieren in de dierentuin gaan bij elkaar op bezoek. De spelers zorgen er samen voor dat alle dieren bij hun ouders terug zijn voordat de directeur in de dierentuin arriveert. Maar soms brult de leeuw en dan rennen ze weer allemaal door elkaar! Dan gaan de spelers opnieuw samen op zoek naar de juiste memory-kaartjes. De jonge dieren in de dierentuin gaan bij elkaar op bezoek. Jij moet samen met de andere spelers ervoor zorgen dat deze jonge dieren weer veilig terug komen bij hun ouders. Soms word jullie plan door elkaar geschud wanneer er een grote leeuw brult en alle jonge dieren daardoor weer door elkaar rennen. Zo moet je opnieuw samen op zoek naar de juiste memory-kaartjes. Je werkt dus echt samen in dit spel. ZooMemo is geschikt voor 1 tot 8 kinderen vanaf 5 jaar. ZOO MEMO is de coöperatieve pendant van het bekende memory. De spelers helpen elkaar om de kaarten te onthouden!


Deel uw ervaring

Log in of registreer om jouw ervaringen over dit produkt toe te voegen

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):