Actie! Parado & ZooMemo

Twee leuke coöperatieve spellen in een handzaam doosje. In ZooMemo gaan jonge dieren op avontuur in de dierentuin. In Parado maak je gekke combinaties met verkleedkleren en voorwerpen. 

Beschikbaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 30,00

Speciale prijs: € 28,00

Aanvullende Informatie

Soort product Coöperatief gezelschapsspel
Positieve invloed op samenwerken, oplossingen bedenken, geheugen, overzicht houden, samen beslissingen nemen, sociaal- emotionele vaardigheden, spelplezier, delen , iedereen hoort erbij, beurtvolgorde, elkaar helpen, goed kijken / verschillen waarnemen, interactie
Leeftijd 4 - 7 jaar , 8 - 10 jaar
Aantal spelers 1 speler , 2 - 4 spelers, 5 - 6 spelers , 7 - 8 spelers
Speelduur 10 á 20 minuten
Taal Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans
Auteur Jouke Korf
Uitgever Sunny Games / Zonnespel
Artikel nummer ZPZ
Afmeting 2 doosjes van 12 x 16 cm
Tips Bij 'meer info' leest u meer over deze spellen!

Details

Twee leuke samenwerkingsspellen, elk in een handzaam doosje

ZooMemo is een coöperatief memory-spel waarbij jonge dieren op avontuur gaan in de dierentuin. Wij helpen ze om hun ouders terug te vinden. Onthoud samen waar de dieren zich bevinden en pas op voor de leeuw! Wanneer de leeuw brult, schrikken de dieren en rennen door elkaar! Lukt het om alle dieren naar hun eigen plek terug te brengen voordat de directeur er is?

In Parado verkleedt iedere speler een aantal kinderen met gekke combinaties van verkleedkleren en voorwerpen…. Daarmee beleef je in dit spel veel plezier! De gezamenlijke uitdaging aan het eind van het spel: lukt het om alle kinderen te verkleden voordat de bezoekers aangekomen zijn? Dan volgt er een parade waarbij de spelers hun meest vreemde outfits aan elkaar laten zien!         

 

Ervaringen

 1. Review Parado en ZooMemo door: Willemijn
  Waardering

  Review Parado en ZooMemo

  Parado

  Parado gespeeld, de eerste keer samen met mijn 3 jarige dochter.
  Het uitpakken van het spel was al een feest. Uitroepen als “Wat is dit dan mam?” en “moet je kijken een varkentje met een pyama!” en zo bleef het door gaan, echt geweldig. Nog voor ik de spelregels had uitgelegd lagen er al verschillende combinaties op tafel en was de schatkist met leuke voorwerpen al 3 keer op z'n kop gezet. Voor een 3 jarige is het verkleden van de kinderen al heel erg leuk. We zijn dan ook niet aan de parade toegekomen omdat de aandachtsspanne daarvoor te kort is. We hebben erg veel lol gehad.
  De dag erna kwam een 6 jarig vriendinnetje spelen en moesten we weer (zoals het hier thuis nu heet) het 'schatkist' spel spelen. Het ruilen van de verkleedkaarten werd in dit spel uitgeprobeerd wat een leuke dynamiek gaf. Wel heb ik de indruk dat in elk geval voor 3 jarige het spel, zoals het in de spelregels staat, net iets te lang duurt.

  ZooMemo

  Zoomemo gespeeld samen met mijn 3 jarige dochter.
  Het uitpakken van het spel is al een feest op zich. De meeste dieren herkende ze wel, het stokstaartje en de struisvogel kende ze nog niet en het nijlpaard en de zeehondjes herkende ze niet als zodanig. Grappig genoeg was ze het hele spel heel erg met de directeur bezig, waardoor ze het memo gedeelte van het spel een beetje uit het oog verloor. Bij het op de plek leggen van de broertjes en zusjes was ze heel erg bezig welk plekje het fijnste zou zijn voor de dieren.
  Zelf vind ik het een heel leuk spel wat je uitnodigt om heel goed te kijken en als je net denk dat je weet waar alle kaarten liggen dan mag je dat idee weer over boord gooien want dan pak je een leeuw :-)
  (Geplaatst op 07-10-14)


Deel uw ervaring

Log in of registreer om jouw ervaringen over dit produkt toe te voegen

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):