Aardbeien!

Aardbeien, slakken en kikkers

Een coöperatief legspel met verschillende versies voor kinderen vanaf 4 jaar waarin ze spelenderwijs rekenvaardigheden leren zoals optellen, aftrekken, vermenigvuldigen en delen. Hoeveel aardbeien hebben jullie over als elke slak een aardbei opeet?

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 9,95

Voeg jouw ervaringen aan dit product toe

Aanvullende Informatie

Soort product Coöperatief gezelschapsspel
Positieve invloed op samenwerken, rekenvaardigheden, overleggen, strategisch denken, logisch denken, vooruit kijken, overzicht houden, samen beslissingen nemen, natuurbewustzijn, beurtvolgorde, communiceren, tellen
Leeftijd 4 - 7 jaar , 8 - 10 jaar , 10 - 12 jaar
Aantal spelers 1 speler , 2 - 4 spelers, 5 - 6 spelers , 7 - 8 spelers, 9 - 10 spelers, 12 of meer spelers
Speelduur 10 á 20 minuten
Taal Nederlands, Engels
Auteur Jim Deacove
Uitgever Family Pastimes
Artikel nummer E076
Afmeting 23,6 x 12,9 x 3 cm
Tips Een leuk legspel met vier verschillende versies voor kinderen vanaf 4 jaar waarin spelenderwijs rekenvaardigheden worden geleerd zoals optellen, aftrekken, vermenigvuldigen en delen.

Details

Over het spel

Een leuk coöperatief legspel met vier verschillende versies voor kinderen vanaf 4 jaar waarin spelenderwijs rekenvaardigheden worden geleerd zoals optellen, aftrekken, vermenigvuldigen en delen. Een slak eet een aarbei, een kikker eet een slak. Hoeveel aardbeien hebben we over als we onze kikkers handig neerleggen in het spel?

Het spel bestaat uit kaartjes met daarop aardbeienplanten. Aan de planten groeien aardbeien, maar er wonen ook slakken, die de aardbeien opeten! De kikkers worden ingezet door de spelers om op milieuvriendelijke wijze de aardbeien te beschermen.

In twee versies van het spel worden er kaarten gespeeld zonder dat spelers van elkaar weten wat ze gaan neerleggen. Dit vraagt inlevingsvermogen en handigheid. "had ik nu mijn kaartje met slakken moeten spelen, of had ik beter kunnen wachten?".

Voor 1 tot 12 spelers vanaf 4 jaar. Spelregels: NL, EN.


Deel uw ervaring

Log in of registreer om jouw ervaringen over dit produkt toe te voegen

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):