Workshops

Workshops

Hier kun je je inschrijven voor workshops bij Earth Games. Praktische, leuke, speelse workshops waarin je veel leert waarmee je direct in de praktijk in het werken met kinderen aan de slag kunt. Kijk ook even in de agenda voor het overzicht van workshops, beurzen en conferenties waar Earth Games ook te vinden is. Tot speels!

per pagina
Stel een Aflopende Directie in
 1. /

  Dagworkshop Sharing Nature natuurbeleving 16 juli 2017

  In deze workshop leer je de spelvormen van Sharing Nature en de didactiek Flow Learning en leer je hoe je deze met kinderen inzet. Van 10:00 tot 15:00 uur.
  € 65,00

  Meer Informatie
 2. Film De kinderen van juf Kiet zondag 3-9-17 15:30 uur

  Film De kinderen van juf Kiet zondag 3-9-17 15:30 uur

  Zondag verzorgt Earth Games i.s.m. Filmhuis Doesburg een vertoning van de film 'De kinderen van juf Kiet'. Prachtige documentaire over vluchtelingenkinderen op de basisschool in het Brabantse dorp Hapert. Juf Kiet heeft een klas met kinderen uit Irak, Eritrea en Syrië samengesteld. De veilige omgeving van het klaslokaal zorgt er voor dat de kinderen weer graag spelen en leren. Niet alleen uit boeken, maar ook hoe samen problemen opgelost kunnen worden en hoe je elkaars achtergrond respecteert. De film start om 15:30 uur en duurt 113 minuten. Tussendoor is er een korte pauze. Adres: Arsenaal Doesburg, Kloosterstraat 15 in Doesburg. Zet Kloostertuin in de navigatie! Klik hier voor parkeertips!

  Reserveren kan hieronder. U ontvangt een mail met een bestelbevestiging. NEEM DE BESTELBEVESTIGING UITGEPRINT OF OP UW SMARTPHONE MEE!
  € 7,00

  Meer Informatie

2 Artikel(en)