Joseph Cornell

Van Joseph Cornell’s eerste boek, Sharing Nature with Children, zijn wereldwijd meer dan 500.000 exemplaren verkocht en het is vertaald in meer dan 20 talen. Het is een klassieker die voor een ware revolutie gezorgd heeft op gebied van natuur- en milieu-educatie.

per pagina
Stel een Aflopende Directie in
 1. John Muir: My life with Nature by Joseph Cornell

  John Muir: My life with Nature by Joseph Cornell

  In zijn workshops en lezingen vertelt Joseph Cornell regelmatig over zijn grote inspiratiebron John Muir. In dit boek lees je wie Muir was. Engelstalig.

  Normale prijs: € 15,00

  Speciale prijs: € 8,00

  Meer Informatie
 2. Kaartenset Sharing Nature

  Kaartenset Sharing Nature

  20 kaarten met spelvormen voor topervaringen in de natuur. Duurzaam slijtvast watervast materiaal zodat ze geschikt zijn om mee naar buiten te nemen en zijn bedrukt met bio-inkt. Het koord is gerecycled polyester. 

  € 19,95

  Meer Informatie
 3. Handboek Sharing Nature natuurbeleving

  Handboek Sharing Nature natuurbeleving

  Inspirerend en praktisch handboek voor ouders, leerkrachten, natuurliefhebbers, natuurorganisaties en gidsen. 77 spelvormen voor kids van 4 - 100 jaar.

  € 32,50

  Meer Informatie
 4. Bearbell - bel met klittenband

  Bearbell - bel met klittenband

  Bearbell te gebruiken bij het spel 'Roofdier en Prooi' van Joseph Cornell. De spelregels vind je in de kaartenset Sharing Nature en het boek 'Sharing Nature - spelvormen voor natuurbewustzijn' van Joseph Cornell. De bel is voor dit spel vast te maken aan de veters van de schoenen.

  € 8,95

  Meer Informatie
 5. The Sky and the Earth Touched Me

  The Sky and the Earth Touched Me

  Leer je hoe je mensen kunt verbinden met de natuur via werkvormen voor healing en welbevinden. "Practicing these simple techniques will immerse you in the natural world and open your heart to all creation."
  € 19,95

  Meer Informatie
 6. /

  Dagworkshop Sharing Nature natuurbeleving 16 juli 2017

  In deze workshop leer je de spelvormen van Sharing Nature en de didactiek Flow Learning en leer je hoe je deze met kinderen inzet. Van 10:00 tot 15:00 uur.
  € 65,00

  Meer Informatie

6 Artikel(en)