Filter op:

Winkel Opties

Soort product

Jim Deacove

Jim Deacove

Jim Deacove is een Canadese man die ooit coöperatieve spellen begon te bedenken voor zijn eigen kinderen. Inmiddels heeft Jim meer dan honderd spellen bedacht! De materialen van de spellen zijn bewust eenvoudig (meestal van karton) zodat de spellen voor iedereen betaalbaar kunnen blijven. In Nederland geeft Zonnespel de spellen van Jim Deacove uit.

per pagina
Stel een Aflopende Directie in
 1. Max de kat

  Max de kat

  Eén van onze populairste spellen. Max de kat heeft honger! De spelers brengen samen drie kleine diertjes in veiligheid. Een spannend spel, blijft ook leuk voor oudere kinderen.

  € 25,00

  Meer Informatie
 2. Mount Everest - Bergbeklimmen

  Mount Everest - Bergbeklimmen

  De spelers zijn een team bergbeklimmers en doen een poging om de top van de berg te bereiken. Tijdens de klim krijgt het team te maken met allerlei hindernissen die ze op kunnen lossen door slim samen te spelen.
  € 25,00

  Meer Informatie
 3. Aardbeving

  Aardbeving

  Er is een aardbeving en er komen steeds meer scheuren in de aarde! De spelers begeleiden de dieren en de mensen langs en over de scheuren in de aarde en breng ze veilig naar huis. Tijdelijk niet leverbaar

  € 15,00

  Meer Informatie
 4. Winter speldoos

  Winter

  Het is winter. Het weerbericht voorspelt sneeuw en ijs op de wegen. Vier families willen naar school, naar hun werk, boodschappen doen en sporten. Gelukkig zijn er sneeuwschuivers en strooiwagens die ervoor zorgen dat de auto’s veilig kunnen rijden.
  € 20,00

  Meer Informatie
 5. Archipel

  Archipel

  Een uitdagend coöperatief strategiespel voor kinderen vanaf ongeveer 11 jaar en voor volwassenen, wat lekker lang duurt. De spelers zijn vissers in een Chinees eilandenrijk. Ze vangen vis en leveren de juiste bestellingen af bij de eilanden.
  € 25,00

  Meer Informatie
 6. De Wilde Paarden

  De Wilde Paarden

  De wilde paarden lopen los in een groot gebied. De spelers werken samen om zoveel mogelijk paarden binnen de omheining te krijgen om ze te voeden en aan te laten sterken. 1 tot 8 spelers vanaf 5 jaar.

  € 15,00

  Meer Informatie
 7. Oogsttijd

  Oogsttijd

  In het voorjaar zaaien we groente in de moestuin. Dan wordt het zomer en staat de tuin vol met heerlijke groente. Tijd voor de oogst!
  € 20,00

  Meer Informatie
 8. UFO

  UFO

  De spelers zijn ruimtereizigers die op Aarde zijn gestrand. Met hun buitenaardse krachten kunnen ze de gevaren overwinnen. Tijdens het spel ontstaat een bijzonder fantasieverhaal.
  € 25,00

  Meer Informatie
 9. waar wooon jij - Zonnespel - speldoos

  Waar woon jij

  In wat voor huis wil jij wonen: een iglo, een tipi, een woonboot of juist een rijtjeshuis? Samen bouwen we huizen van over de hele wereld. Tijdens het bouwen kunnen aardbevingen, bosbranden, stormen en overstromingen de huizen beschadigen.
  € 20,00

  Meer Informatie
 10. De Geheime Gang

  De Geheime Gang

  De dieven hebben kostbare voorwerpen verstopt in de geheime gang. Om middernacht komen ze terug. De spelers werken samen om de diefstal te voorkomen!
  € 25,00

  Meer Informatie

1 tot 10 van totaal 24

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3