Filter op:

Winkel Opties

Soort product

Erzi

Erzi

Erzi is gespecialiseerd in spel - en sportmaterialen op het gebied van beweging, balans, rollenspel en leermaterialen. Milieuvriendelijk beleid is belangrijk net als de zuiverheid van de materialen. Elk Erzi product voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en is het resultaat van gepassioneerd vakmanschap. De slogan van het bedrijf: "leren bewegen en spelen".

per pagina
Stel een Aflopende Directie in
 1. Spindisc Rotor

  Spindisc Rotor

  Nieuw! Leuk en spannend. Ga op het bord staan en laat je ronddraaien. De eigen bewegingen maken dat het bord gaat ronddraaien.
  € 100,47

  Meer Informatie
 2. Balanceerster

  Balanceerster

  Samen in evenwicht blijven op dit balanceerbord. Lukt het om samen de knikkers van de ene voet naar de andere voet te laten rollen? Veel speelmogelijkheden: samen, alleen, als handbalanceerspel of grondbalanceerspel. Goed voor het evenwicht!
  € 89,94

  Meer Informatie
 3. Panto-Mimo (blauw)

  Panto-Mimo (blauw)

  Panto mimo maakt bewegingen tot een kunstwerk! Een zak van blauwe stof, waar kinderen in zijn geheel in kunnen kruipen. Ze kunnen zelf door de stof heen kijken van binnen naar buiten.
  € 33,95

  Meer Informatie
 4. Balanceerspel vlinder

  Balanceerspel vlinder

  Dit balanceerspel stimuleert de concentratie en ontwikkelt de motoriek. Een leuk spel waarbij de stalen knikkers over de vleugels van de vlinder zoeven! De knikkers kunnen op de voelsprieten van de vlinder worden opgeborgen (magneet).
  € 59,96

  Meer Informatie
 5. Balanceerspel 2Loop Cross

  Balanceerspel 2Loop Cross

  Balanceerspel 2Loop Cross
  € 15,95

  Meer Informatie
 6. Balanceerspel 2Loop Slalom

  Balanceerspel 2Loop Slalom

  Balanceerspel 2Loop Slalom
  € 15,95

  Meer Informatie
 7. Panto-mimo blauw groot 150 x 100 cm

  Panto-mimo blauw groot 150 x 100 cm

  Panto-mimo maakt bewegingen tot een kunstwerk! Kinderen kunnen er in zijn geheel in kruipen. Ze kunnen zelf door de stof heen kijken van binnen naar buiten.
  € 59,96

  Meer Informatie
 8. Vertrouwensband

  Vertrouwensband

  Deze Rupsband is een coöperatief bewegingsspel wat samenwerkingsvaardigheden ontwikkelt gecombineerd met een gevoel van welbevinden. Het samen ontdekken van manieren om te bewegen geeft de kinderen enorm veel plezier.
  € 99,95

  Meer Informatie
 9. Slackspot

  Slackspot

  Slacklining is helemaal in! Met deze slackspot kunnen nu ook jonge kinderen veel plezier hebben met het vinden van hun balans op de balanceerband. Doordat het balanceerkoord slechts op 10 cm hoogte is, kunnen kinderen vanaf 3 jaar veilig zelf oefenen.
  € 199,00

  Meer Informatie
 10. Balanceerbord Cirkel

  Balanceerbord Cirkel

  Balanceerbord Cirkel
  € 79,94

  Meer Informatie

1 tot 10 van totaal 20

Pagina:
 1. 1
 2. 2