Filter op:

Winkel Opties

Soort product

Erzi

Erzi

Erzi is gespecialiseerd in spel - en sportmaterialen op het gebied van beweging, balans, rollenspel en leermaterialen. Milieuvriendelijk beleid is belangrijk net als de zuiverheid van de materialen. Elk Erzi product voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en is het resultaat van gepassioneerd vakmanschap. De slogan van het bedrijf: "leren bewegen en spelen".

per pagina
Stel een Aflopende Directie in
 1. Spindisc Rotor

  Spindisc Rotor

  Nieuw! Leuk en spannend. Ga op het bord staan en laat je ronddraaien. De eigen bewegingen maken dat het bord gaat ronddraaien.
  € 100,47

  Meer Informatie
 2. Panto-mimo blauw groot 150 x 100 cm

  Panto-mimo blauw groot 150 x 100 cm

  Panto-mimo maakt bewegingen tot een kunstwerk! Kinderen kunnen er in zijn geheel in kruipen. Ze kunnen zelf door de stof heen kijken van binnen naar buiten.
  € 59,96

  Meer Informatie
 3. Vertrouwensband

  Vertrouwensband

  Deze Rupsband is een coöperatief bewegingsspel wat samenwerkingsvaardigheden ontwikkelt gecombineerd met een gevoel van welbevinden. Het samen ontdekken van manieren om te bewegen geeft de kinderen enorm veel plezier.
  € 99,95

  Meer Informatie
 4. Slackspot

  Slackspot

  Slacklining is helemaal in! Met deze slackspot kunnen nu ook jonge kinderen veel plezier hebben met het vinden van hun balans op de balanceerband. Doordat het balanceerkoord slechts op 10 cm hoogte is, kunnen kinderen vanaf 3 jaar veilig zelf oefenen.
  € 199,00

  Meer Informatie
 5. Teamtoren

  Teamtoren

  2 tot 24 spelers bouwen samen een teamtoren door samen te werken. Samen de blokken optillen en dan stapelen! Stimuleert plezier, motoriek, communicatie en coördinatie. Teamwork!  

  € 79,94

  Meer Informatie
 6. Blotevoetenpad - evenwicht

  Blotevoetenpad - evenwicht

  Kun jij je evenwicht bewaren op dit voelpad? Stapje voor stapje... Veel speelmogelijkheden: samen, alleen. Goed voor het evenwicht!
  € 79,94

  Meer Informatie
 7. Blotevoetenpad - structuren

  Blotevoetenpad - structuren

  Met of zonder sokken tasten je voeten op dit voelpad met verschillende oppervlaktes en structuren. Stapje voor stapje... Veel speelmogelijkheden: samen, alleen. Goed voor het lichaamsbewustzijn! Geschikt voor alle leeftijden.
  € 139,00

  Meer Informatie
 8. /

  Blotevoetenpad - materialen

  Met of zonder sokken tasten je voeten op dit voelpad met verschillende materialen. Stapje voor stapje... Veel speelmogelijkheden: samen, alleen. Goed voor het lichaamsbewustzijn! Geschikt voor alle leeftijden.
  € 139,00

  Meer Informatie
 9. /

  Blotevoetenpad - mix structuren en materialen

  Met of zonder sokken tasten je voeten op dit voelpad met een mix van verschillende oppervlaktes, materialen en structuren. Stapje voor stapje... Veel speelmogelijkheden: samen, alleen. Goed voor het lichaamsbewustzijn! Geschikt voor alle leeftijden. tijdelijk niet leverbaar 

  € 149,00

  Meer Informatie
 10. Balanceerbord Looping

  Balanceerbord Looping

  Balanceerbord voor 1 of 2 spelers. Teamwork met z'n tweeën en een flinke uitdaging alleen.
  € 67,11

  Meer Informatie

1 tot 10 van totaal 25

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3