Filter op:

Winkel Opties

Soort product

Volwassenen

Volwassenen

Steeds vaker komt de vraag: "heb je ook iets voor volwassenen?". Bij deze dus: een selectie van Earth Games materialen die geschikt zijn voor volwassenen!

per pagina
Stel een Aflopende Directie in
 1. GROK workshop 27 februari 2018

  GROK workshop 27 februari 2018

  Justine Mol, auteur van diverse boeken over Geweldloos Communiceren, geeft 27 februari van 19:00 tot 21:30 uur een GROK workshop bij Earth Games. Na een inleiding over Geweldloze Communicatie leer je het spel GROK spelen en inzetten binnen training, coaching, gezin, onderwijs, etc. 

  € 65,00

  Meer Informatie
 2. Superbellensop feestpakket M+

  Superbellensop feestpakket M+

  Voordeelverpakking voor gezin, buurt, organisatie, etc. Zo maak je van een gewone middag een feestje. In dit feestelijke pakket tref je zit een recept- en instructieboekje voor urenlang speelplezier, poeder voor totaal 10 liter sop en twee bellenblaasstokken.

  Normale prijs: € 25,89

  Speciale prijs: € 25,01

  Meer Informatie
 3. Superbellensop feestpakket M

  Superbellensop feestpakket M

  Je kunt meteen aan de slag met dit feestelijke pakket met instructieboekje voor urenlang speelplezier, poeder voor 5 liter sop, 2 houten stokken met katoenen touwtje (uniek en met de hand gemaakt van vintage sari's!). Incl. kleurplaat met winactie.

  € 12,95

  Meer Informatie
 4. Superbellensop feestpakket S

  Superbellensop feestpakket S

  Dit superbellen feestpakket S bestaat uit een recept- en instructieboekje met tips en trucs voor urenlang speelplezier (24 pagina’s fullcolor) en 1 zakje poeder voor 5 liter sop.
  € 7,95

  Meer Informatie
 5. Teamtoren

  Teamtoren

  2 tot 24 spelers bouwen samen een teamtoren door samen te werken. Samen de blokken optillen en dan stapelen! Stimuleert plezier, motoriek, communicatie en coördinatie. Teamwork!  

  € 79,94

  Meer Informatie
 6. Mediationset Gevoelsmonsters 2x mini

  Mediationset Gevoelsmonsters 2x mini

  Geef beide personen tijdens gesprek, mediation of coaching hun eigen set Gevoelsmonster-kaarten (Gefühlsmonster®-kaarten) om gevoelens te verbeelden. Incl. 2x plexiglas standaard. 

  Normale prijs: € 58,00

  Speciale prijs: € 50,00

  Meer Informatie
 7. Het grote deugdenboek

  Het Grote Deugdenboek

  Een gids voor spiritueel ouderschap met 52 deugden die afgeleid zijn uit de wereldgodsdiensten. Er wordt in ruim 85 landen met deze methode gewerkt, die in 1994 door de Verenigde Naties geëerd is als 'Het beste opvoedingsprogramma van de hele wereld voor alle gezinnen en culturen.'
  € 24,95

  Meer Informatie
 8. Gevoelsmonsters post-its

  Gevoelsmonsters post-its

  Gevoelsmonsters als post-its! Schrijf een lief bericht met bijpassende Gevoelsmonsters. Laat kleine tips op het werk of thuis achter. Gebruik de post-its bij coaching en trainingen of in de klas. 4 verschillende Gevoelsmonsters post-it blokjes met elk 50 vel.

  € 9,99

  Meer Informatie
 9. The Cooperative Games Bullying Prevention Program

  The Cooperative Games Bullying Prevention Program

  A manual for teachers and parents that shows how to use cooperative games to build social and emotional skills and prevent bullying.
  € 26,95

  Meer Informatie
 10. Gevoelens dobbelsteen

  Gevoelens dobbelsteen

  Rol de dobbelsteen op de grond of tafel en de gevoelsdobbelsteen laat steeds een gevoel zien. 6 gevoelens (verrast - boos - verlegen - verdrietig - blij - teleurgesteld (of wat de leerling er zelf in ziet).
  € 1,50

  Meer Informatie

1 tot 10 van totaal 73

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5