Papertrack 600 Knikkerbaan

Bedenk en maak je eigen knikkerbaan. Alle onderdelen voor je track druk je gemakkelijk uit de vellen papier. Met Papertrack 600 bouw je zes kubussen en heb je onderdelen om een baan van 7 meter te maken. Je kunt de Papertrack 600 later uitbreiden met een nieuwe Papertrack om een nog grotere baan te maken!

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 19,95

Voeg jouw ervaringen aan dit product toe

Aanvullende Informatie

Soort product Groepsmateriaal, Constructiemateriaal
Positieve invloed op samenwerken, strategisch denken, logisch denken, creatief denken, spelplezier, teambuiling
Leeftijd 8 - 10 jaar , 10 - 12 jaar, Vanaf 12 jaar , Jongeren , Volwassenen
Aantal spelers Variabel
Speelduur Variabel
Taal Nederlands
Auteur -
Uitgever Earth Games
Artikel nummer PT600
Afmeting Je Papertrack 300 kan 42 cm hoog en 50 cm breed worden!
Tips Bij 'meer info' leest u meer over dit product

Details

Papertrack is een razendsnelle knikkerbaan van papier, die je helemaal zelf bedenkt en maakt. De mogelijkheden zijn eindeloos! Heb je al een Papertrack gezien op school of bij een vriendje, of ben je gewoon nieuwsgierig naar wat je er allemaal mee kan? Met Papertrack maak je je eigen knikkerbaan, helemaal zoals jij het wilt.

Het pakket is is ready to go, van papier en lijm tot knijpers en knikkers. Alle onderdelen voor je track druk je gemakkelijk uit de vellen papier. Bedenk eerst hoe je Papertrack eruit moet zien: smal, hoog, breed of zelfs driedimensionaal. In de handleiding staat hoe je de kubussen voor het geraamte van je track maakt.

Met de rode tricks wordt je baan nog spannender en mooier. Wil je zelf tricks maken, teken ze dan op het lege rode vel en knip ze uit. Een springschans bijvoorbeeld, een grote trechter of je eigen creatieve idee.

Met de Papertrack 600 bouw je een knikkerbaan van zes kubussen en een baan van 7 meter. In het pakket zitten genoeg onderdelen om een geweldige track te maken. In de Papertrack 600 zitten nu ook de horizontale- en verticale wissel en de looping. Alle onderdelen voor je track druk je gemakkelijk uit de vellen papier.

De Papertrack-pakketten zijn ready to go. Dus inclusief handleiding, lijm, knijpertjes en natuurlijk knikkers!

Je Papertrack 600 kan 62 cm hoog en 70 cm breed worden!


Deel uw ervaring

Log in of registreer om jouw ervaringen over dit produkt toe te voegen