Knuffelkaartjes

Knuffelkaartjes

- In herdruk. In september weer beschikbaar -  Gebruik deze kaartjes als inzichtkaartje, als steuntje in de rug of gewoon als knuffeltje tussendoor. Voor thuis, op school, in kinderopvang, ziekenhuis, remedial teaching, tekenonderwijs en kindertherapie.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 11,70

Voeg jouw ervaringen aan dit product toe

Aanvullende Informatie

Soort product Kaartenset
Positieve invloed op zelfwaardering, eigenwaarde, zelfvertrouwen
Leeftijd 4 - 7 jaar , 8 - 10 jaar , 10 - 12 jaar
Aantal spelers Variabel
Speelduur Variabel
Taal Nederlands
Auteur Yvonne van Meteren&Margot Janssen
Uitgever Koppenhol Uitgeverij B.V.
Artikel nummer KN1
Afmeting 7,2 x 7,2 x 4 cm
Tips Leg de kaartjes op tafel met de achterkant omhoog. Het kind kiest het kaartje waar zijn oog op valt. (voor jonge kinderen kun jij eventueel het kaartje kiezen). Draai hem om en lees even samen met aandacht wat erop staat.

Details

- Tijdelijk niet leverbaar! In herdruk. In september weer beschikbaar - De Knuffelkaartjes zijn 52 kaartjes met een vrolijke tekening, een kernwoord en een kort zinnetje. De kaartjes zijn bedoeld voor kinderen van 6 tot 12 jaar maar spreken ook de wat jongere kinderen (vanaf 4 jaar) en oudere kinderen en volwassenen aan. De kaartjes kunnen gebruikt worden als inzichtkaartje, als steuntje in de rug of gewoon als knuffeltje tussendoor. Ook kunnen ze dienen als uitgangspunt voor een gesprek of het maken van een tekening. Het is een moment van aandacht voor iets kleins, iets liefs en iets moois.

Leg de kaartjes op tafel met de achterkant omhoog. Het kind kiest het kaartje waar zijn oog op valt. (voor jonge kinderen kun jij eventueel het kaartje kiezen). Draai hem om en lees even samen met aandacht wat erop staat.

De knuffelkaartjes zijn bruikbaar thuis, op school, in kinderopvang of ziekenhuis, remedial teaching, tekenonderwijs en kindertherapie.

Kinderen, ouders, volwassenen of begeleiders kunnen de knuffelkaartjes gebruiken als:

- inzichtkaartje
 - steuntje in de rug
 - knuffeltje tussendoor
 - aanleiding voor een gesprek of tekening

Auteurs: Yvonne van Meteren en Margot Pieters

De kaartjes zijn 7 cm doorsnee.


Deel uw ervaring

Log in of registreer om jouw ervaringen over dit produkt toe te voegen

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):