Film De kinderen van juf Kiet zondag 3-9-17 15:30 uur

Zondag verzorgt Earth Games i.s.m. Filmhuis Doesburg een vertoning van de film 'De kinderen van juf Kiet'. Prachtige documentaire over vluchtelingenkinderen op de basisschool in het Brabantse dorp Hapert. Juf Kiet heeft een klas met kinderen uit Irak, Eritrea en Syrië samengesteld. De veilige omgeving van het klaslokaal zorgt er voor dat de kinderen weer graag spelen en leren. Niet alleen uit boeken, maar ook hoe samen problemen opgelost kunnen worden en hoe je elkaars achtergrond respecteert.

De film start om 15:30 uur en duurt 113 minuten. Tussendoor is er een korte pauze. Adres: Arsenaal Doesburg, Kloosterstraat 15 in Doesburg. Zet Kloostertuin in de navigatie! Klik hier voor parkeertips!


Reserveren kan hieronder. U ontvangt een mail met een bestelbevestiging. NEEM DE BESTELBEVESTIGING UITGEPRINT OF OP UW SMARTPHONE MEE!

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 7,00

Voeg jouw ervaringen aan dit product toe

Aanvullende Informatie

Soort product Overige
Positieve invloed op zelfwaardering, eigenwaarde, sociaal- emotionele vaardigheden, spelplezier, iedereen hoort erbij, communiceren, jezelf en elkaar beter leren kennen, respectvol gedrag, taalontwikkeling, interactie, contact maken, uiten van emoties, expressie
Leeftijd Jongeren , Volwassenen
Aantal spelers Variabel
Speelduur -
Taal Nederlands
Auteur Nee
Uitgever Earth Games
Artikel nummer jufkiet
Afmeting aanvang 15:30 uur. De film duurt 113 min en er is een korte pauze
Tips Zondag is de winkel van Earth Games geopend vanaf 13 uur.

Details

Prachtig document over vluchtelingenkinderen op de basisschool.

Op de plaatselijke basisschool in het Brabantse dorp Hapert heeft juf Kiet Engels een klas met kinderen van asielzoekers uit onder andere Irak, Eritrea en Syrië samengesteld.

De kinderen zijn getraumatiseerd, wat zich uit in angst en agressie.

De veilige omgeving van het klaslokaal zorgt er echter voor dat de kinderen weer graag spelen en leren. Niet alleen uit boeken, maar ook hoe samen problemen opgelost kunnen worden en hoe je elkaars achtergrond respecteert.

Juf Kiet is een onderwijzeres die je ieder kind toewenst: liefdevol en altijd rechtvaardig met een eindeloos geduld.

De kinderen van juf Kiet is een hartverwarmende, grappige en aangrijpende documentaire waardoor je je als kijker weer op de lagere school waant; een ode aan de juf die ieder kind verdient.

Prijzen o.a. Directors NL Award: Beste Documentaire 2016.


Deel uw ervaring

Log in of registreer om jouw ervaringen over dit produkt toe te voegen

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):