Agenda

Earth Games is elke zaterdag geopend van 13:00 tot 17: 00 uur

en iedere eerste zondag van de maand van 13:00 tot 17:00 uur

Van harte welkom bij Earth Games om de materialen te bekijken of aan te schaffen en voor informatie en uitleg van de spellen. Er is een pinautomaat aanwezig.

De eerste zondag van de maand is het tevens Culturele Zondag in Doesburg meer info

Wil je met een groepje collega therapeuten, leerkrachten, AB-ers of IB-ers, ouders van een oudervereniging etc. langskomen, maak dan even een afspraak via info@earthgames.nl. Ook een workshop, desgewenst met lekkere lunch in het prachtige Arsenaal in Doesburg, in Loenen op de Veluwe of op uw eigen locatie desgewenst gecombineerd met een wandelende workshop is mogelijk. Meer lezen...

 

Tips voor parkeren 

Adres: Earth Games, Het Arsenaal Doesburg, 1e etage, Kloosterstraat 15, 6981CC, Doesburg. Zet echter 'Kloostertuin' in de navigatie!

Let op! in de straten van Doesburg (waaronder de Kloosterstraat) is parkeren alleen voor vergunninghouders!

De Kloostertuin is een groot parkeerterrein achter de Albert Heijn waar betaald geparkeerd kan worden. Linksachter op dit terrein zie je een groot hoog oud gebouw: Het Arsenaal. Daar is een kleine parkeerplaats van het Arsenaal zelf, waar je gratis kunt parkeren. Er is niet altijd plek. Andere opties:

  • - Betaald op het grote parkeerterrein aan de Kloostertuin (altijd plek, op zon- en feestdagen gratis).
  • - Gratis op parkeerterrein 'De Bleek' (altijd plek, 10 a 15 min. lopen)
  • - Gratis op parkeerterrein 'De Turfhaven' (altijd plek, 5 a 10 min. lopen)

 

16 juli 2017 Sharing Nature workshop 

Begeleiding: Anne Mijke van Harten, coördinator voor Sharing Nature in Nederland 

Locatie: volgt (omgeving Arnhem/ Dieren/ Loenen)

In deze workshop leer je de spelvormen van Sharing Nature en de didactiek Flow Learning en leer je hoe je deze met kinderen inzet. Van 10:00 tot 15:00 uur.

Meer info en inschrijven: klik hier

New layer...

 

12 september 2017 GROK workshop door Justine Mol

Begeleiding: Justine Mol, auteur van diverse boeken over Geweldloze Communicatie

Locatie: Doesburg, bij Earth Games

Datum: 12 september 2017

GROK is een kaartspel dat woorden geeft aan gevoelens en behoeften en de communicatie verlevedigt. Het spel is in Nederland uitgegeven door Earth Games en is gebaseerd op Geweldloos Communiceren van Marshall Rosenberg. Het spel wordt gebruikt in professionele settingen bijvoorbeeld binnen training en coaching en binnen het (voortgezet) onderwijs en ook in de privésfeer, bijvoorbeeld in het gezin of binnen relaties, Een GROK workshop is een leuke manier om kennis te maken met het spel GROK en het spel te leren spelen. Een GROK workshop is een bijeenkomst van tweeeneenhalf uur, waarbij u, na een korte inleiding over Geweldloze Communicatie, het spel GROK gaat spelen.

Er zijn verschillende spel- en werkvormen mogelijk, van luchtig en speels tot serieus en diepgaand. De groepsgrootte voor een GROK workshop kan variëren van 6 tot ongeveer 20 personen.

Link om te schrijven volgt z.s.m. of stuur een mail naar info@earthgames.nl